Testimonials

Over mij

Wat zeggen klanten over Findabilty en Cindy?

Tamara Tong Sang

Onlinehoortoestel.nl
“Ik heb Cindy (Findability) nu bij verschillende werkgevers ingehuurd en aanbevolen bij anderen. Cindy houdt het simpel. Geen ingewikkelde plannen waar je als Marketing Manager geen tijd voor kunt maken. Geen lange mails die je maar vluchtig leest. Gewoon lekker praktisch en overzichtelijk. En met resultaat!”

Inge Voetdijk

Agrifirm
“Findability heeft voor Agrifirm een online campagne voor meststoffen opgezet, gemonitord en geëvalueerd. We zijn heel tevreden en hebben mooie resultaten geboekt. Het was onze eerste online campagne in deze vorm en we hebben veel inzichten en learnings voor een volgende campagne. Cindy heeft veel kennis van Google Ads, usability en Facebook advertising. Cindy denkt mee, werkt snel is nauwkeurig en professioneel.”

Björn Willunat

Sanka Events
“Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met Findability. Ze brengt onze wensen en ons ‘probleem’ in kaart en stelt vervolgens meerdere oplossingen voor. Bij elke optie geeft ze een duidelijke uitleg van de effecten en de voor- en nadelen. Samen sparren we, totdat er een gezamenlijk plan wordt opgesteld waar beide partijen achter staan. Cindy verplaatst zich in de klant en levert maatwerk. Cindy is een betrouwbare partner, houdt zich aan afspraken en levert kwaliteit.”

Timothy Dracht

Allianz
“Ik heb zeer prettig met Cindy samengewerkt in haar tijd bij Searchresult. In haar rol als SEO & CRO/UX Consultant heeft zij mij met diverse vraagstukken kunnen helpen en adviseren. Cindy komt haar afspraken altijd na. Dit maakt werken met haar erg prettig, omdat je weet dat je op haar kunt bouwen. Vooral op het gebeid van SEO heb ik veel met Cindy samengewerkt. Ze weet organisatiedoelstellingen uitstekend door te vertalen naar een concreet actieplan. Mede dankzij haar tomeloze inzet wisten wij onze SEO-doelstellingen te bereiken. Tot slot is Cindy een buitengewoon aardige vrouw, waardoor ze ook in de omgang een fijne sparringpartner is.”

Seleste van Hoesel-Huijgen

NL Ziet
“Tijdens mijn tijd bij NLZIET heb ik met Cindy gewerkt (toen nog via Searchresult). Vanaf het begin heeft Cindy mij enthousiast weten te maken met haar rijke kennis op SEO-gebied en haar positieve energie. Daarnaast kan ze haar kennis ook goed overbrengen op anderen, is ze snel en bovenal zeer precies. Cindy communiceert snel en doet wat ze belooft. Later heeft ze me verrast met haar CRO-kennis. Ik heb erg veel van Cindy mogen leren en haar kennis is heel waardevol voor ons geweest.”

Stefan van Ballegooie

Allianz
"Cindy heeft Allianz op een geweldige manier ondersteund bij het migratietraject van de oude naar de nieuwe website: redirect mapping, technisch SEO-advies etc. Ze heeft een aanstekelijk enthousiasme voor het vakgebied en veel humor. Het is fijn om met Cindy samen te werken. Ze is T-shaped binnen het online marketing domein. Het voordeel hiervan is dat ze met alle disciplines kan samenwerken en dus bijvoorbeeld SEO ook met een CRO-bril kan bekijken. Tot slot vormen haar passie en doorzettingsvermogen, twee ideale ingrediënten voor een succesvol project!"

Evan Melhem

Actief Werkt
"Na een prettige samenwerking met Cindy tijdens haar periode bij Searchresult, heb ik haar direct weer benaderd toen ik hoorde dat ze met Findability was gestart. Naast haar oneindige kennis op het gebied van online marketing is Cindy ook een fijn persoon om mee samen te werken. Een directe 'Nee, dat kan niet' zul je niet snel horen bij Cindy. Als eigenwijze marketeer neem ik niet snel dingen aan voor de waarheid. Maar als Cindy het zegt.. zal het wel zo zijn!"

Kun jij mijn hulp ook gebruiken voor meer online resultaat?

Neem contact op
Close Menu