Cases

Cases

Findability helpt bedrijven al jarenlang met mooie online resultaten door middel van online marketing en user research. Zo help ik onder andere Philips, Efteling, Agrifirm, AT5 en NH Media (inclusief mediamerk NH Nieuws) naar een stijgend rendement. Ook heb ik als usability specialist door middel van user research een bijdrage mogen leveren aan de websites van Jumbo, Essent en Ziggo. 

Hieronder vind je enkele succesvolle cases met de bereikte resultaten, de aanpak die daarbij kwam kijken en hoe de klanten de samenwerking met Findability/Cindy hebben ervaren.

Weten wat Findability voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

AT5 en NH Media

SEA

"Cindy is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van search en denkt kritisch mee. Ook geeft ze waardevolle input over UX en CRO die wij gebruiken om onze sites te verbeteren."
Bekijk de case

NH Nieuws

SEA

“Dankzij de specialistische kennis en voortdurende optimalisatie door Findability, haalt NH Nieuws het maximale uit haar Google Grants account."
Bekijk de case

Infotheek

SEA

“Door een heel duidelijke aanpak, kritische blik en heldere terugkoppeling van Cindy zagen we de resultaten al snel oplopen.”
Bekijk de case

inspiratieoplocatie.nl

SEO

"Het contact met Cindy liep vanaf het begin af aan prettig en helder. Haar aanpak is lekker praktisch en resultaatgericht."
Bekijk de case

Philips Hue

User Research

"Cindy has been instrumental not only to achieving our digital targets, but also to the cultural change needed in our organization."
Bekijk de case
Close Menu